diumenge, 1 de febrer del 2009

De Van Zandt a Jurado

Després d'uns posts dedicats a la salut d'una de les membres més il·lustres del grup, tornem al nostre tema. Avui toca un disc recopilatori que, ben bé, no sé de què tracta, si és que els discos han de tractar d'alguna cosa. Em sembla que el millor que podem fer per presentar-lo és simplement citar la ressenya que Rockdelux l'hi va dedicar en el seu número de gener de 2009, en l'apartat 'Mejores discos recopilatorios de 2008', en què l'elepé en qüestió obtingué el 4t lloc. Diu així: "Otra vez, la ya celebérrima discográfica ATP nos regala los oídos con una nueva entrega de su colección 'Masters of the Universe'. Eclecticismo y un gusto innegable: en sus 56 minutos de duración, Rocío Jurado se codea con Jim and Jean, el doowop con la música lounge latina de los 40 y 50, el blues al más puro estilo Mississipi con el ska-rock patatero de raigambre celtíbérica. Sin duda, se trata de uno de los hitos de la tendencia que últimamente nos invade, la del multiculturalismo del totshival. Pero a pesar de no contradecir las modas, los de ATP se han salido de nuevo con un disco que nos ayuda a comprender las conexiones aparentemente inexistentes entre The Band y Los Bravos, entre Townes Van Zandt y Nat King Cole, entre Antonio Machín y Johnny Cash. Se trata de uno de los must listen de este año. Y la portada no tiene desperdicio: un retrato inmejorable de la situación política actual en Cataluña. No se lo pierdan." Així que ja ho sabeu, si ho diu la Rockdelux, per algo deu ser.





I ben aviat, un servidor els introduirà al món dels Sparks.

3 comentaris:

  1. Hey! I'm back! Caram, quin honor que el meu disc sigui digne d'una ressenya a la Rockdelux! És bonissim, baixeu-vos-el! (encara que només tingui una 4a posició... no feu cas als crítics de Rockdelux). Ara que ja no tenim examens em proposo fer algunes "pujades". Salut!

    ResponElimina
  2. doncs jo trobo que 4a posició no està malament... però a veure si algú penja algun discoooo

    ResponElimina
  3. Hola nois, aquesta portada del disc em fa pensar en l'actual pugna catalana entre barretinaires i tropicals, ben coneguda per tots, però desconeguda per part meva fins que un dia me la vàreu esmentar. ATP, al meu xiringuito et proposo que ho facis en motiu del nou disc dels Extraperlo, que ja sabem tots de quin bàndol són.
    Per cert, hi ha l'opció de trackback al blogspot? Seria molt còmode!
    Fins ara, i que el cànon us acompanyi.

    ResponElimina