dilluns, 2 d’agost del 2010

Valius

No em puc creure que Derisio s'estigui quedant enrere en la carrera per la promoció d'aquest grup, Valius, que avui debuten a Can Piella.


Valius són tres nois, dos més alts i un més petit, dos rapats i un més pelut, que toquen uns instruments i fan una música així, d'aquesta lo-fi. Els han emparentat amb la Velvet o amb Micachu & The Shapes. Aquí cadascú dirà el que vulgui o el que pugui (alguns no tenen massa background, què hi farem). La història són dues guitarres i una mena de bateria. I dic mena perquè es tracta d'una caixa de joguina i d'un plat trencat. La baqueta si que és de veritat, diria, aquella que es van trobar al Primavera Sound i que pertanyia, en origen, al senyor de So Cow. Tota una relíquia.

Doncs bé, us convido a escoltar aquesta nova revelació de l'escena barcelonina que també ha estat definida pels programadors del Festival Hoteler 2010 com a "tripis, camps i molt de Rembrandt".

4 comentaris:

  1. http://maps.google.es/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=100410272334602589397.000475d77dab63f0f3fee

    pel que veig Can Piella està en el triangle Autopista de l'Ametlla, Autopista del Vallès i l'Autopista del Mediterrani. El lloc perfecte per una presentació explosiva!

    per on passarà l'autocar a recollir-nos ^_^

    ResponElimina
  2. per cert, no sé què li heu fet al rellotge però són les nou del matí i no les dotze de la nit.

    ResponElimina
  3. eh eh, les baquetes són nostres, no robades!! la robada la conservo a la meva habitació i me la miro i remiro amb amor de tant en tant…

    ResponElimina
  4. hòstia, boníssims! quin descobriment!

    ResponElimina