dimecres, 25 de març del 2009

Pere Duran és el nostre amic

Proposo que, a partir d'avui mateix, en Pere Duran sigui el patró del nostre estimat bolc. Per la seva modernor, la seva clarividència, la seva capacitat de lideratge. Pel seu estil i, sobretot, pel que ens interessa aquí: per la seva música.
Si, senyors. Aquest Pere de la Facultat de Geografia i Història que ha sortit als Matins de TV3 no és un altre que en "Lee Scratch Pere" dels Kinky Coo Coo's.
Aquest és un grup de ska -i aquestes coses- de Barcelona que estava molt bé fins que van marxar el cantant petitet i la noia rossa de la trompeta. Ara no ho fan pas malament, però si no heu tingut mai l'oportunitat d'anar-los a veure, no ho feu ara, ja que potser no serà el mateix. Menys encara ara que el seu teclista és persona non grata en el clan filldeputista.

http://www.tv3.cat/videos/1113509

Fins aquí la informació d'actualitat. Si algú considera que la meva persona corre perill, li prego si us plau que faci el favor d'eliminar aquesta entrada. Ja sabem tots de quin peu calcen en Pere Duran a.k.a. "Lee Scratch Pere" i els seus acòlits.

1 comentari: