diumenge, 31 de gener del 2010

Période de Révisions

Tinc mal de queixal(s, del seny), espero que això no sigui un mal presagi. El que vinc a dir és que jo ja m’he posat a "estudiar" per al Primavera, és a dir, a conèixer tots aquells grups que no conec, per a acabar fent-me un bon horari de colorins.




Aquí una petita selecció, a l’atzar, amb lo “más popular” de cada llista de spotiflin i amb les cançons que a mi més m’agraden dels grups que si que conec, que són bastants. Si és que m’estic tornant una intelestuá melomànica...
Amb tot això he pogut comprovar que dels “artistas relacionados” d’atlas sound i deerhunter, m’agraden tots. Digueu-me obsessa, aquesta nit somiava amb en Bradford Cox, haha. I no soc la única, l’altre dia vaig conèixer uns megafans francesos que, ei, vindran al maig al festival. Serà el meu estil?


He comprovat més coses, com ara que The New Pornographers, definitivament, no m’agraden i que, si coincideix amb una altra cosa, no dubtaré. A més ja els hem vist i, bueno, que voleu que us digui. Ara, The XX, que poden agradar-me en disc, 1) crec que tinc prejudicis contra el hype i 2) m’han dit que “live” són una cacorra.
Uns altres, Japandroids, no m’entusiasmen. Per contra, Circulatory System, j’adore, Spoon són divertits, The King Khan & BBQ Show també, The Clean i Sic Alps sobretot. No us comentaré Pavement, Wire i tot això perquè no cal. Ara bé, a qui li va tocar el recopilatori de Wilco I perquè no l’està penjant?


Bé, això és tot. Us he avisat: no és una selecció personar (del tot), hi ha coses que ni jo mateixa conec, espero que a mida que s’acosti el festival podem fer entre tots una bona llista dels “imperdibles”, els “greatest hits” i de “la merda”, si cal, també.

4 comentaris:

  1. eh! perfecte! a escoltar!

    1) a mi Japandroids sí que m'agraden molt. de fet, de moment em semblen un dels millors descobriments que he fet amb el primavera.
    2) The XX és horroros, avorrit, són emos, en fi... tot!
    3) per venir Bis que vingui Aqua, no? més divertit i igual d'hortera!

    va tu, que arribi ja! que no em quedaran ungles per llavors!

    ResponElimina
  2. Standstill, per exemple, fan cagar. sí, chier. I The Bloody Beetroots li fote una chicha que no te cuento.

    ResponElimina
  3. poseu bear de the antlers, que és un/el hit!

    ResponElimina
  4. Osti que bé això de la llista!

    Està bé això que dius dels XX pq jo quan els vaig sentir vaig pensar el mateix, que allò estava superproduït i que en directe deuen ser aborridíssims.

    ResponElimina