divendres, 12 de novembre del 2010

3r amic invisible musical De Risio


Com cada any des d'en fa 2, arribades les dates nadalenques, se celebra a Barcelona l'amic invisible musical DeRisio. Aquest 2010, de nou volem repetir la proesa. Tots sabeu de què va, però per si aquest cop s'hi afegeixen més participants farem altra vegada un recordatori de les bases de l'esdeveniment.

1.EN QUÈ CONSISTEIX?
Cada participant confecciona, amorosament, un cd amb les cançons que trïi. O sigui: NO S'HI VAL PRESENTAR U...NA CÒPIA D'UN CD EDITAT. El dia de l'esdeveniment, tots els cds es posen en un sac i, un per un, els participants van traient-los com en un amic invisible normal.

2.HI HA ALGUNA NORMA D'ESTIL SOBRE ELS CDS?
No, en principi no, però l'any passat ja vam advertir de la inconvenciència de passar-se amb grups com Wilco, cosa que alguns van ignorar palesament. És veritat, això sí, que se'ns va fer cas amb Bunbury, que ningú es va atrevir a posar en les seves compilacions. Les possibilitats, de fet, són il·limitades, des de discos concepte fins a recopilatoris de música que us fa trempar, ya know. Feu una volta per aquí per veure'n alguns exemples. Ara, si voleu optar als premis (vegeu annex), us ho haureu de treballar una mica.

3.QUI HI POT PARTICIPAR?
Qualsevol que estigui al dia, hora i lloc acordats amb un disc sota el braç i un pack de cerveses a l'altre.

4.QUAN I ON ES FARÀ?
Aquesta sempre és una part complicada. Com veieu, hem indicat que se celebra entre el 17 de desembre i el 2 de gener. Això vol dir que hauríem de triar un dia entre aquestes dues dates. El dia 26, Sant Esteve, sempre sembla una bona opció, per fer baixar el menjar de tres dies seguits. Si no, el cap de setmana del 17 i 18, encara que no faci tan Nadal, és una bona possibilitat.
Sobre el lloc, s'ofereix Heures 4-10 i m'imagino que també Cornet i Mas 24, no? Féu els vostres oferiments als comentaris, macos.

ANNEX: PREMIS
L'any passat vam innovar creant diversos guardons per premiar els millors discos que s'havien presentat. Alguns premis van ser al millor concepte, al disc més pràctic, a la proposta més eclèctica… i així anar fent. Se'ns acut que aquest any, per lluitar contra la corrupció, podríem fer els premis abans de veure els discos, perquè tots recordem que l'any passat, al final, la cosa va ser un escàndol (dos premis per cadascú, on s'és vist?). Així que, bé, us encoratgem que proposeu les vostres categories. De tota manera, és fàcil que acabem regalant altre cop premis.
Per cert, els premis consisteixen en torrons o, en el seu defecte, trossos de kinderbueno o el que tinguem a mà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada