dilluns, 17 de maig del 2010

Papa Topo al Primavera Sound 2010 o 'Apopalipsis now'

Aquesta cosa de la programació complementària és ben estranya. No per lo del metro, les festes prèvies al festival ni els concerts al parc. No. És pel salón Myspace 43.

Què vol dir que Papa Topo toquen al festival? Si, en aquest salón, em direu, però i què? Si hi toquessis tu, en aquest salón, aniries dient ‘ui si, toco al primavera, com molo’, exactament com faran aquests adolescentes atormentados.


He salido a merendar, por la selva tropical, con mi amigo el puerco espín

No tot és dolent aquí, no pas, però mostra una vegada més que qui posa el seu colze sobre la barra de la [2] té molt guanyat. Aquí van les propostes de Myspace 43:

Aias, CocoRosie, Cuerpos, Disco Las Palmeras!, Emilio José, Javiera Mena, Kana Kapila, Klaus&Kinski, Le Pianc, Mujeres, Nine Stories, Ornamento y Delito, Tortel y Wicked Wanda.

Alguns toquen també en altres coses de la programació complementària: Le Pianc al Minimúsica, Emilio José al Ray-Ban unplugged, com El Petit de Cal Eril, que també tocarà a la festa de comiat, Thelematicos també toquen dos cops…

I diran per aquí ‘bé que circulatory system i ganglians també toquen al festival i al parc, no?’. Bé, si, però aquest no és pas per això que dic del colze. Valius, ja sabeu el què us toca. Pingüill, pareil.


2 comentaris:

  1. què ens toca, ser americans? fer colzes? bah, naltros, si un cop a la vida toquem a hostalric, ja ens podem morir. ah, el petit de ca l'eril no és gens de treballar-se aquestes coses, no? boraní!

    ResponElimina
  2. hòstia, creieu que té el carnet de conduir de veritat aquest piniwini?

    ResponElimina